Music

It’s My Soundtrack..

Punya lagu favorit yang suka dinyanyiin?? Punya lagu favorit yang cerita lagunya kita banget?? Kalo kamu punya itulah yang nama’y It’s My Soundtrack..

Sedikit curhat aja yaa, dulu pas saya baru mulai di dunia radio saya ngebawain suatu acara yang didalamnya harus menceritakan soundtrack lagu favorit dan mesti diceritain apa isi lagu tersebut, seruuu banget ngedenger orang ceritain lagu favoritnya dan kenapa dia milih lagu itu di hidupnya.. (So sweet)

Kamu punya soundtrack lagu?? kalo saya sih punya.. Mau tau??? Kalo ga juga gapa” kok.. šŸ˜„

(sedikit bercerita) Waktu saya pertama kali masuk diradio saya suka banget sama lagu Forget About Me dari Little Bit, dan ternyata temen tandem saya (partner siaran) suka sama lagu Ne Yo yang judulnya Miss Independent dan setiap kita siaran pasti kita puter kedua lagu itu dan akhirnya jadi soundtrack favorit kita berdua diradio.. Ada yang tau sama lagu itu?? Kalo diperhatiin secara jelas lagunya hampir mirip tapi beda liriknya, coba dehh kamu dengerin kedua lagu itu..

Lirik lagu itu pun cukup nyentuh, pengen tau liriknya?? Ok dehh saya kasih lirik kedua lagu itu..

Ini dia.. Criiiiingggg.. (Pake tongkat ibu peri)

Little Bit – Forget About Me

Hmm
Whoaaa
Oohhh
YeahhYou said it wasn’t
Gonna be like
It was before
Then it happened again
Pushing me back
Out the door
Thought it would be
For real this time
Love me forget
About the signs
So now what do I do
Now, that I know
That we’re through

Wish that I
Could move on
Can’t let go
It’s too strong
Just like that
And then you’re gone
Is this how
You wanted it to be
Everything you had to say
Sent the tears
Right down my face
Now I’m trying to escape
The misery

[Chorus:]
Why don’t you love me
The way I loved you
It feels so crazy
Cause I dunno
What I did to you
If you’re gonna hurt me
Then do it quickly
Cause I’m tired of cryin’
If you don’t wanna
Stick around
Then, baby
Forget about me

Too late, sorry
I didn’t even
Have the chance
You said you were happy
Baby
I don’t understand
Gave you everything
You asked for
And was ready
To give you a lot more
I would’ve given you
The world
Right in the palm
Of your handWish that I
Could move on
Can’t let go
It’s too strong
Just like that
And then you’re gone
Was this how
You wanted it to be
Everything you had to say
Sent the tears
Right down my face
Now I’m trying to escape
The misery

Back to [Chorus]

Boy
My heart was true
And that you can’t deny
Don’t be a fool
And walk away
From all the lies
It’s up to you
Cause heaven knows
I’ve tried
Tell me
You’re still in love
Yeahhhh
Ohh

Back to [Chorus]

Forget about me
I really loved you…

Ne Yo – Miss Independent
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeahOoh it?s somethin’ about
Just somethin’ about the way she move
I can’t figure it out
There’s somethin’ about her

Said ooh it’s somethin’ about
Kinda woman that want you but don’t need you
Hey, I can’t figure it out
There?s somethin’ about her

‘Cause she walk like a boss
Talk like a boss
Manicured nails to set the pedicure off
She’s fly effortlessly

And she move like a boss
Do what a boss do
She got me thinkin’ about gettin’ involved
That’s the kinda girl I need, oh

(chorus)
She got her own thing
That’s why I love her
Miss Independent
Won’t you come and spend a little time?She got her own thing
That’s why I love her
Miss Independent
Ooh the way we shine
Miss Independent yeah

Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah, oh

Ooh there’s somethin’ about
Kinda woman that can do for herself
I look at her and it makes me proud
There’s somethin’ about her

There?s somethin’ oh so sexy about
Kinda woman that don’t even need my help
She said she got it, she got it, no doubt
There’s something about her

‘Cause she work like a boss, play like a boss
Car and a crib, she ’bout to pay ’em both off
And her bills are paid on time

She made for a boss, only a boss
Anythin’ less she tellin’ them to get lost
That’s the girl that’s on my mind

Back to (chorus)

Mmm, her favorite thing to say
?Don’t worry I got it?
Mmm, and everything she got
Best believe she bought it

Mmm, she gon’ steal my heart
Ain’t no doubt about it
Girl, you’re everything I need
Said you’re everything I need

Yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah, oh!

Back to (chorus)

Miss Independent
That’s why I love her

Itu dia lirik dari Little Bit – Forget About Me sama Ne Yo – Miss Independent.. Gimana pada suka ga?? Nahh itu dia soundtrack hidup saya. Bagaimana dengan kamu?? Apa soundtrack hidup kamu?? Ayoo cerita sama saya.. Because It’s My Soundtrack..

Artikel ini Ridwan specialin buat :
1. Arvitta Oktaviana, temen tandem di Radio Qyu (94.1 fm) dan True Radio (100.7 fm).. Makasih udah mau jadi partner terbaik selama beberapa tahun disana
2. Vallen Indra, Program Director terbaik yang selalu ngebimbing dan ngasih pengarahan saat siaran
3. Alina Desyanti, kakak terbaik yang suka ngajak jalan-jalan dan suka banget sama lagu ini
4. Untuk semua pendengar radio yang suka sama lagu ini..
Terima kasih buat kalian semua dan crew yang ada diradio, tanpa kalian Ridwan bukan siapa-siapa..
Thank you for everything..
Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s