Capcap Guricap

BFF (Best Friends Forever)

Punya seorang sahabat?? Temen deket yang selalu ada buat kamu, yang suka support dikala kamu butuh dukungan, yang suka ikut nangis dikala kamu sedih, yang ikut senang saat kamu senang dan bahkan yang suka ngasih contekan kalo ada PR atau ulangan.. (sedikit curhat pas zaman” SMA, hahaa..)

Ternyata ga cuma kamu aja yang punya sahabat, dan seorang artis luar negeri pun punya yang namanya sahabat dan bahkan seorang aristoteles pun mengakui bahwa sahabat itu penting bagi kita. Dan diantara artis hollywood sampai-sampai menulis lagu tentang sahabat dan tak ketinggalan tentunya artis lokal Indonesia pun ga mau kalah. Ga percaya?? Yuukk kita lihat beberapa kata mutiara mengenai sahabat yang diambil dari beberapa ciptaan lagu atau suatu pemikiran sehingga menjadi konsep yang mendunia dan terkenal..

Langsung mulai aja yaa.. (to the point ceritanya)

# “Friends are born, not made” (Henry Adams)

# “Never kiss a friend. If you have deeper feelings, never several them. You will lose that friend forever..” (Unknown)

# “Ingatlah kita saling memimpikan, berlari-lari untuk mewujudkan kenyataan. Lewati segala keterasingan, lalui jalan sempit yang tak pernah bertuan” (Pas Band & Tere, Kesepian Kita)

# “Moisturne shows to those who are not really friends” (Aristotle)

# “Every now and then we find a special friend, who never lets us down, who understands it all, reaches out each time you fall, you’re the best friend that I’ve found” (Jordan Hill, Remember Me This Way)

# “Friends are God’s way of taking care od us” (Unknown)

# “Friendship?? Yes Please..” (Charles Dickens)

# “For a shield from the storm, for a friend, for a love to keep me sate and warm… I turn to you. For the strength to be strong,  for the will to carry on.. For everything you do, for everything thats true, I turn to you..” (Christina Aguilera, I Turn to You)

# “What is a friend? A single soul in two bodies” (Aristotle)

# “Friendship without self interest is one of the rare and beautiful things in life” (James Francis Byrnes)

# “In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends” (Martin Luther King Jr)

# “A friend is gift you give yourself” (Robert Louis Stevenson)

# “Give others freedom to be themselves. Appreciate the differences between their ways and yours” (Unknown)

# “Keep your friend close, and your enemies closer” (Tsun-tzu)

# “Be slow in choossing a friend, slower in changing” (Benjamin Franklin)

# ” Jangan kau jadikan satu kenangan yang memilukan, berdiri teman, jalan begitu banyak terbentang..” (Close Head, Berdiri Teman)

# “Never injure a friend, even in jest” (Cicero)

# “Berbagi semua cita, canda tawa serta ceria. Air mata dalam duka, kita masih bersama..” (Andien, Sahabat Setia)

# “I can trust my friend. These people force me to examine, encourage me to grow” (Cher)

# “Best friends just won’t leave your side” (Blink 182)

# “A good friend can tell you what is the matter with you in a minute. He may not seem such a good friend after telling” (Arthur Brisbane, The Book of Today)

# “A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself” (Lysha)

# “Everyone is a friend, until they prove otherwise” (Steve)

# “I get by with a little help from my friends” (John Lennon)

# “To be depressed is to be lonely ; to have a friend is to be happy..” (Guido)

# “One loyal friends is worth ten thousand relatives” (Euripides, Greek Playwrite)

# “Sometimes you pick your friends. Sometimes they pick you” (Steve Klaka)

# ” Friends have all things in common” (Plato)

# “Friends may come and go, but enemies accumulate” (Thomas Jones)

# “In a friend you find a second self” (Lisabelle Norton)

# “My best friend is the one who brings out the best in me” (Henry Ford)

# “All people wants is someone to listen” (Hugh Elliot)

# “Without you, there’d be no sun in my sky, there would be no love in my live, there’d be no world left for me” (Leann Rimes, How do I Live)

# “I’ll lean on you and you lean on me and we’ll be okay” (Dave Mathews Band)

Tuhh kan banyak banget beberapa filsuf (Aristoteles dan Plato) dan artis hollywood yang berpendapat positif tentang pertemanan dan persahabatan?? Bagaimana dengan kamu?? Setuju apa ga??

Kalo saya sih setuju banget, sampai-sampai kata diatas saya bikin status di fb/twitter (sedikit curhat). Pasti dehh kalian juga mau ngikutin?? Abis baca ini langsung di copy-paste ke fb/twitter?? Ga pa” kok, sah-sah aja.. (Ketauan.com) Hahaa.. 😀 😀

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s